Το καλάθι σας είναι άδειο
Σύνολο: 0,00€

Κατάλογος Προϊόντων

Οδηγίες σχετικά με την καταχώρηση παραγγελίας, πληρωμή και όροι για τιμολόγιο βάσει Πολ. 1150

Καταχώρηση Παραγγελίας


Για να εισάγετε μια νέα παραγγελία στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να έχετε εισέλθει ως χρήστης χρησιμοποιώντας το e-mail σας και έναν κωδικό της επιλογής σας στο επάνω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας μας με την ονομασία Είσοδος (Eίναι σημαντικό να βάλετε το σωστό e-mail καθώς είναι απαραίτητο για την πρόοδο της παραγγελίας σας) αν έχετε κάνει την είσοδο σωστά στο επάνω αριστερό μέρος τώρα θα πρέπει να εμφανίζει το e-mail που είχατε δηλώσει ως χρήστης.


Αφού εισέλθετε σαν χρήστης στο κατάστημα μας και έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι αγορών θα εμφανιστούν στο επάνω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας μας όπου και μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα και αν έχετε επιλέξει τα σωστά προϊόντα. Εφόσον σιγουρευτείτε ότι το καλάθι σας είναι εντάξει κάνετε κλικ στο κουμπί Παραγγελία, τώρα θα σας εμφανίσει ξανά μια σύνοψη των αγορών σας εάν πάλι θελήσετε να προσθέσετε και άλλο προϊόν κάνετε κλικ στην Συνέχεια αγορών, σε περίπτωση που αλλάξετε ποσότητα σε κάποιο προϊόν θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση ώστε να ενημερωθεί η παραγγελία σας, σε διαφορετική περίπτωση κάνετε κλικ στο κουμπί παραγγελία για να δώσετε τα στοιχεία αποστολής και αν επιθυμείτε τιμολόγιο ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας.  Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι για να επιλέξετε τρόπο αποστολής και πληρωμής θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα όλα τα προηγούμενα πεδία, έχοντας ελέγξει ότι όλα είναι σωστά και δεν είναι κενό κάποιο απαιτούμενο πεδίο πατάτε το κουμπί Ολοκλήρωση.


Πληρωμή Παραγγελίας


Εφόσον καταχωρήσετε την παραγγελία και σας έρθει το e-mail επιβεβαίωσης δεν θα χρεωθείτε κάτι μέχρι να γίνει ο έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων και η δέσμευσή τους για την ομαλή ολοκλήρωσή της. Χρησιμοποιώντας το e-mail που θα λάβετε σε αυτό το στάδιο της παραγγελίας (Θα περιέχονται και οι σχετικές οδηγίες) θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή όταν επιθυμείτε εντός μιας με  τριών ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης.


Λειτουργούμε έτσι ώστε να δεσμευτούν τα προϊόντα της παραγγελίας πριν την πληρωμή να εξαλείψουμε κάθε πιθανό λάθος που μπορεί να προκύψει σχετικά με την σωστή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας.


Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα λαμβάνετε e-mail σχετικά με την εξέλιξή της και όταν γίνει η αποστολή της, τον αριθμό αποστολής από την ACS Courier.


Σας ευχαριστούμε πολύ, για κάθε άλλη απορία σας είμαστε στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2117900900 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.


ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ. 1150

Προϊόντα που υπάγονται: Laptop, Κινητά Τηλέφωνα, Tablet και Κονσόλες για Ηλεκτρονικά Παιχνίδια 

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την παραγγελία με τιμολόγιο, με βάση την ΠΟΛ 1150 είναι τα εξής:

1) Η παραγγελία σας γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά,και κάνετε checkout από το website μας.

2) Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.

3) Θα πρέπει να αποσταλλούν τα εξής έγγραφα, ηλεκτρονικά, σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας:

Α) Τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

B) Η αστυνομική ταυτότητα του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης

Γ) ΦΕΚ και καταστατικό της εν λόγω επιχείρησης

Δ) Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα, από άτομο διαφορετικό του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης, είναι απαραίτητη η αποστολή εξουσιοδότησης με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

4) Έπειτα από τη διεξαγωγή σχετικού ελέγχου από την εταιρεία μας, διάρκειας από 4 έως 9 εργάσιμες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας, για τη διασταύρωση των στοιχείων που έχουν σταλλεί, ως προς την ορθότητά τους, ενημερώνεστε για το τελικό πόσο που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα.

5) Η μεταφορά από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό είναι ο μοναδικός τρόπος αποπληρωμής των τιμολογίων βάσει ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α.

6) Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε με email το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ, στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο λογαριασμός σας, καθώς επίσης και ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του λογαριασμού σας.

Με την τήρηση όλων των σημείων, η εταιρεία μας προχωράει στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το digital-master.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω.

Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

Τηλ: 2117900900 | Fax: 2118004545 | E-mail: info@digital-master.gr

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος PG-Software, Copyright digitalmaster.gr 2020