Το καλάθι σας είναι άδειο
Σύνολο: 0,00€

Κατάλογος Προϊόντων

Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών του DigitalMaster.gr πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορέα (ACS Courier) προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα πακέτα των παραγγελιών συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποφυγή αλλοίωσης των προϊόντων κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια φθορά σε πακέτο που πρόκειται να σας παραδοθεί παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να υπάρξει έλεγχος των συσκευασιών των προϊόντων για να βεβαιωθείτε ότι αυτά βρίσκονται στην εργοστασιακή μορφή τους πριν αποδεχτείτε την παράδοση. 

Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι οι μεγάλες σε όγκο και βάρος παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία η οποία επιλέγεται ανάλογα με το τόπο προορισμού έτσι ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις σε καμία από τις παραγγελίες σας.

Θα πρέπει να σας κάνουμε γνωστό ότι ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να μην σας γίνει διανομή από την μεταφορική εταιρεία στον χώρο σας διότι μερικές από τις εταιρείες αυτές δεν μας προσφέρουν αυτή την δυνατότητα, σε κάθε περίπτωση πάντως θα είστε ενήμεροι και θα σας προσφέρουμε αν μπορούμε εναλλακτικούς τρόπους αποστολής και παραλαβής της παραγγελίας σας.

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την στιγμή που τα παραλάβουμε από τον προμηθευτή ή την αποθήκη μας ανάλογα με το που αυτά είναι διαθέσιμα. Όλα τα προϊόντα μας στις πληροφορίες αναγράφουν τις ημέρες που χρειάζονται για να γίνει η αποστολή τους για να είστε πλήρως ενήμεροι σχετικά με τον χρόνο παραλαβής τους, όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης αφού γίνει η αποστολή τους είναι: 

-Με την ACS 1 εργάσιμη ημέρα για Αθήνα και Κρήτη, δύο εργάσιμες για περιοχές εκτός Αθηνών και Κρήτης και 3 εργάσιμες για απομακρυσμένες δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ με την μεταφορική εταιρεία από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. 

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα κατά 100%. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09.00-21.00 και η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρία Courier ή την μεταφορική εταιρεία. 
Σε περίπτωση που η αποστολή των προϊόντων καθυστερήσει, το DigitalMaster.gr κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη και αν και εφόσον αυτός το επιθυμεί ακυρώνει την παραγγελία.


Τηλ: 2117900900 | Fax: 2118004545 | E-mail: info@digital-master.gr

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος PG-Software, Copyright digitalmaster.gr 2020