Το καλάθι σας είναι άδειο
Σύνολο: 0,00€

Κατάλογος Προϊόντων

Επιστροφές & Εγγυήσεις

Το DigitalMaster.gr σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντος σε περίπτωση που δεν καλύπτει τις  προσδοκίες του τελικού αποδέκτη εντός μίας (1) εβδομάδας από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής εκτός κι αν είναι λάθος της εταιρείας μας οπότε και απαλλάσσεστε από την συμμετοχή σας σε αυτά. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές θα πρέπει  η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.   Για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας φροντίσετε να τηρεί η αποστολή τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών της προτίμησής σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Η αποστολή γίνεται στα παρακάτω στοιχεία:     

DigitalMaster.gr (Τμήμα επιστροφών)
Αρχοντάκη 12 Χανιά Κρήτης     
ΤΚ: 73100
     

***Τηλεφωνική επικοινωνία στο 2117900900 από τις 12.30 έως τις 17.00


 
*Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Οι εγγυήσεις  που αναφέρονται στο κάθε προϊόν μέσα στη ιστοσελίδα μας καλύπτονται αποκλειστικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες και όχι από εμάς, εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης του κάθε προϊόντος αλλά πρέπει να ξέρετε πως υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής ο οποίος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του προϊόντος και την διαθεσιμότητα του οίκου που αναλαμβάνει την επισκευή η την αντικατάστασή του. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη για την όποια εξέλιξη και για τις ημερομηνίες πιθανής παραλαβής ή αντικατάστασης κάτι που θα γνωρίζει και το αρμόδιο τμήμα μας την ημέρα που το προϊόν θα φτάσει στο αντίστοιχο επισκευαστικό κέντρο. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει την  επισκευή για κανένα προϊόν το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, όλα αποστέλλονται σε επίσημους αντιπροσώπους ή επισκευαστικά κέντρα εντός και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας. Το προϊόν της εγγύησης αντικαθίσταται ή επισκευάζεται με ευθύνη των οίκων που αναλαμβάνουν τις περιπτώσεις των εγγυήσεων.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα μας έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όπου ο κατασκευαστής δηλώνει σαν εγγύηση το 1 έτος. Μετά το πέρας των 2 ετών και εφόσον ο κατασκευαστής προσφέρει επιπλέον έτη εγγύησης καλύπτεται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Για επιστροφές των προϊόντων που έχουν άμεση σχέση με εγγύηση ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έτσι ώστε το τεχνικό μας τμήμα να έχει μια ιδέα σχετικά με το πρόβλημα το οποίο σας παρουσιάστηκε. Επιπλέον με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας θα έχετε σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την εξυπηρέτηση σας αφού όλα τα θέματα service προωθούνται με αυστηρή σειρά αριθμού παραλαβής της σχετικής φόρμας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμπεριλαμβάντεται το αντίγραφο της απόδειξης καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές και το προϊον δεν θα προωθείται για επεξεργασία.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι τα έξοδα αποστολής του προϊόντος προς εμάς σε περίπτωση εγγύησης ή λανθασμένης αγοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε σε περίπτωση που αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν με ΕΛ.ΤΑ. θα παρακαλουσαμε η παραδοση να γίνει στην διεύθυνση που αναγράφουμε καθώς το τεχνικό μας τμήμα δεν είναι δυνατό να κάνει παραλαβές εκτός των εγκαταστάσεων μας.


Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας,
Digital Master Warranty Team


Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος

 • Αιτία Επιστροφής:
 • Προϊόν Επιστροφής         :
 • Περιγραφή Προβλήματος:
 • ΙΜΕΙ (Μόνο για Κινητά)  :
 • Serial Number*               :
 •  
 • Επίθετο                           :
 • Όνομα                             :
 • E-mail*                             :
 •    
 • Νομός                             :
 • Πόλη                               :
 • Διέυθυνση                      :
 • Τ.Κ.                                 :
 • Τηλέφωνα Επικοινωνίας*   :
 •  
 • Ημερομηνία Παραλαβής/Αγοράς :

Για να ολοκληρώσετε την Φόρμα Επικοινωνίας πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα.

Τηλ: 2117900900 | Fax: 2118004545 | E-mail: info@digital-master.gr

Κατασκευή E-shop PG-Software, Copyright digitalmaster.gr 2020