Το Digital-Master.gr λειτουργεί δέκα και πλέον χρόνια σαν ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο, έχοντας τις καλύτερες τιμές της "ηλεκτρονικής" αγοράς. Είναι ένα απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα και εύκολα αφού διαθέτει λεπτομερείς περιγραφές όλων των προϊόντων του και σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον πληροφορία πάντα ένας εκπρόσωπός μας θα είναι διαθέσιμος για εσάς. 

Το Digital-Master.gr εφαρμόζει τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σεβόμενο πάντα τους πελάτες του χρησιμοποιώντας αξεπέραστο σύστημα ασφάλειας.

Περιηγηθείτε άφοβα στις σελίδες του Digital-Master.gr ανακαλύψτε τα προϊόντα που σας εκφράζουν και αποκτήστε τα γρήγορα απλά και πάνω απ’ όλα οικονομικά.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.

Digital-Master.gr
Το απόλυτο κατάστημα ψηφιακής τεχνολογίας!

 

Επωνυμία: DIGITAL MASTER ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Απόδοση Επωνυμίας για διεθνείς συναλλαγές: DIGITAL MASTER SINGLE MEMBER P.C.

Διακριτικός Τίτλος: DIGITAL MASTER

Νομική Μορφή: ΙΚΕ

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 174232627000

Ευρωπαϊκός ταυτοποιητής (EUID): ELGEMI.174232627000

Αρμόδια Υπηρεσία ΓΕΜΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αριθμός Φορολογικού Μητρώου: 802318255

Αρμόδια ΔΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διεύθυνση Έδρας (Οδός Αριθμός Τ.Κ.): ΠΑΝΝΟΝΑΣ 3 71409 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117900900

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.